Tipus d'allotjaments
Cases Artigues estan situades al centre del poble (pujant a l’església) disposa de tots els serveis i comoditats per a 6, 8 ó 10 persones. El Poble i les Cases estan ubicades a l’entrada del Parc Natural de l’Alt Pirineu amb vistes als Pics de Salòria i d’Os. Cases Artigues està tocant al Centre d’Interpretació de les Terres de Frontera (Abans l’Ajuntament i l’Escola. Té accés a través del Principat d’Andorra a 8 Km de Sant Julià de Lòria.
Cases Artigues
Els nostres allotjaments
Cases Artigues disposa de dos allotjaments independents, distribuïts en tres plantes cada una, de pedra i sostres de pissarra, vistes panoràmiques del pic de Salòria. Cases molt confortables i ben condicionades (Calefacció, aigua calent etc..). Mobiliari de fusta. La capacitat de la casa és de 8-10 persones. La casa disposa d'una barbacoa i un solàrium compartit, també hi ha cabina telefònica... Les cases disposen de Wifi.
Distribució de les Cases
Garatge de dos places, quart per rentar i planxar i un rebedor;

Menjador–sala d’estar amb llar de foc, TV i balcó amb magnífiques vistes. Cuina totalment equipada. Un bany amb dutxa i un bany de cortesia;
Quatre llits individuals i un bany amb dutxa;
3 habitacions dobles i un bany;

Barbacoa i solàrium: a compartir.
Planta baixa:

Primera planta:
Segona planta:
Golfes:

Barbacoa i solàrium:
Portada
Fotos
Les Cases
Activitats
El Poble
|
|
|
|
Preus/
Contacte
|